Další z loňských velmi úspěšných premiér. V restaurantu Chapelle se vracíme ke kořenům prezentace rosé a perlivých vín ve spojení s gastronomií. Šéfkuchař tu, spolu se svým týmem, vaří na živo speciality, které se následně párují s víny. Vrcholem odpoledne je čerstvý tuňák a speciality z něj. Akce je situována na zahradu restaurace, zde probíhá interaktivní komunikace s návštěvníky, její součástí jsou i soutěže o vinné ceny – například soutěž o nejrůžovější pár, nebo znalostní testy. Degustace je organizována systémem all inclusiv, který umožňuje návštěvníkům ochutnat maximální množství vzorků.
Podrobnosti a vstupenky najdete zde
OBJEDNÁNÍM VSTUPENKY SOUHLASÍTE SE ZPRACOVÁNÍM A ULOŽENÍM POSKYTNUTÝCH OSOBNÍCH DAT, JAKOŽ I SE ZAŘAZENÍM VAŠEHO E-MAILU DO INFORMAČNÍ DATABÁZE. (TENTO SOUHLAS MŮŽETE KDYKOLIV ODVOLAT). UPOZORŇUJEME, ŽE Z AKCE JE POŘIZOVÁN AUDIO VIZUÁLNÍ ZÁZNAM, JEHOŽ VÝSTUPY BUDOU POUŽITY NA ELEKTRONICKÝCH MÉDIÍCH, WEBECH, SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH A V TISKOVÝCH VÝSTUPECH - ČASOPISECH, KNIHÁCH. POKUD NESOUHLASÍTE SE ZVEŘEJNĚNÍM VAŠEHO OBLIČEJE, KONTAKTUJTE, PROSÍM, POŘADATELE NA MÍSTĚ, NEBO E-MAILEM PŘEDEM: branko@kralvin.cz