Premiéra v Písku
Letos poprvé (a věříme, že nikoliv naposledy) se konal Den v růžovém v Písku, v restauraci CHAPELLE. Skvělá vína tu skvělý šéfkuchař doplnil o skvělého tuňáka a další grilovaná masa z Maletické farmy
Porcování 38 kg těžkého tuňáka bylo zážitkem samo o sobě, pokrmy z něj byly stejně jako hovězí žebra či vepřová krkovice prostě božské.
Jako na všech Dnech v růžovém byla skvělá vína i atmosféra. I zdejší milovníci vína pochopili výzvu pořadatelů a mnoho jich přišlo v růžovém oblečení, takže tím skvěle podtrhli charakter akce. K vínům pochopitelně patřila i nejčistší voda AQUILA.
Vrcholem večera byla soutěž o nejrůžovější pár, které se tentokrát zúčastnilo 6 páry. Potěšilo nás, že se hlásí i páry smíšené, nejen dámské. Pár, který měl na sobě nejvíce růžových součástí oděvu vyhrál karton Cabernet Moravia rosé FRIZZANTE z VINAŘSTVÍ VAJBAR.