Premiéra v Trutnově
V letošním roce se roztrhl pytel s novými místy konání. Jedním z nich byla "brána do Krkonoš" - Trutnov. Den v růžovém probíhal v HOSTINCI DVORAČKA, respektive na jeho zahradě.
Šéfkuchař se potil u grilu, kde se střídaly steaky, špízy, plněné paprikové lusky i pečené brambory. Každý host dostal na úvod skvělé grilované Dobřejovické klobásy a ošatku skvělého kváskového chleba BREADWAY. Přírodní pramenitá voda Šumavský pramen neutralizovala chuť i zaháněla žízeň.
Soutěž o nejrůžovější pár byla komorní, ale i tak se podařilo odměnit ty, kteří na akci přišli v růžové.
Velký zájem byl o srovnávací degustaci frizzante sycených tradičním CO2 a moderním přírodním CO2 z hroznů technologií WINE GAS, kterou jsme tentokrát pojali pultovým způsobem
Nestihli jste Trutnov? Stále ještě můžete zažít růžovou atmosféru na vlastní kůži v našem finále: