Tuňákové hody.
A zdaleka nejen tuňákové. I když 35 kg vážící tuňák byl nějvětším hitem Dne v růžovém v restaurantu Chapelle v Písku, na grilu tu ležely i burgery, žebra či hovězí pupek. Skvělou gastro party jsme pořádali již podruhé a opět byla skvělá a nedostižná. Šéfkuchař Roman Dolejš se opět překonával a maso z rodinné biofarmy Maletice bylo prostě skvělé. Co víc si můžete přát, než skvělá vína, krásné prostředí, pohodlná sofa a milé lidi...
Součástí večera byla i soutěž o nejrůžovější pár, kde ten nejvíce růžový vyhrává karton růžového frizzante z VINAŘSTVÍ VAJBAR a ten nejelegantnější karton malých lahviček téhož. Více zde.
Podívejte se, co vše bylo k ochutnání
Těšíme se na vás na dalších Dnech v růžovém - pozor, už jdeme do finále: